Hola a tothom, com es presenta aquest gener?. Ah, gracies Libera per aportar tota aquesta informació, bé jo continuaré amb els estris màgics. En el segon apartat entrarà tot un seguit d'estris o accessoris per poder confeccionar i manipular els productes que utilitzarem en la màgia, no cal que ens ho comprem tot ara ni avui, si no que poc a poc i tal com ho anem necessitant farem un apartat de les peces que ja tenim a la cuina i les apartarem, utilitzant-les tan sols per a la màgia, no agafeu tots els estris de la cuina si no la família s'enfadaran, encara que per preparar les formules magistrals podrem utilitzar els estris abans de consagrar les herbes, es millor que tant sols els fem servir per aquest menester:
Alambí: podem construir-nos un alambí casolà amb una olla a pressió de les antigues, d'aquelles que porten la vàlvula que volta, ja sabeu, i un refrigerador senzill dels que venen en botigues especialitzades amb estris de laboratori. A la sortida de la vàlvula giratòria col·locarem un tub de goma flexible i el connectarem al refrigerador i en el altre extrem del mateix col·locarem un segon tub que anirà a un dipòsit de decantació (embut amb aixeta a la base) per poder separar el líquid resultant de les essències de l'oli essencial. Recordeu que el refrigerador a d'anar connectat a l'aigua freda per tal de condensar els vapors i transformar-los amb el líquid resultant.
Ampolles i pots: les ampolles hauran de ser de vidre fosc i no mol grans, els pots de vidre amb tanca hermètica, ens serviran els de diferents conserves, els podem anar aconseguint a mesura que siguin utilitzats. Els mes grans d'un litre i els petits d'un quart.
Balança: si pot ser de cuina i electrònica millor, ja que indica els grams.
Batedora elèctrica o manual: necessària per a fer cremes, triturar, etc.
Cassola doble per escalfar les coses al bany Maria: si no disposem d'aquest aparell amb un pot dins d'un altre ens estarà suficient.
Coladors: un parell de mides diferents.
Comptagotes: si les ampolles d'olis essencials no en porten en necessitarem alguns. Els podeu aconseguir en botigues especialitzades, (Luna Celta, en té).
Culleres: una cullera de cafè, una de sopa, dues de fusta mitjanes i dues de petites com de postres.
Embuts: un de petit de perfumeria i un de mitja normal.
Espàtules: de fusta com les del metge.
Espremedora: manual.
Etiquetes: finalment necessitarem etiquetes adhesives, per apuntar la data i el preparat, als pots hi ha les ampolles.
Gots i tasses: un got de vi, un d'aigua, una tassa de cafè, una de te. Al igual que les culleres els podrem utilitzar com aparells de mesurar
Molinet de cafè: elèctric o no.
Morters: un de pedra amb la ma de fusta si pot ser de boix i un altre mes petit de bronze i la ma del mateix metall.
Vaixella: la vaixella a de ser resistent al calor, amb un parell de plats petits i un de fondo en tindrem prou. Un parell de bols mitjans i mitja dotzena de bols petits.
Xeringa: les xeringues ban dosificades en ml. I ens poden ser d'utilitat a l'hora d'agafar mesures de líquids.
Que la Deessa il·lumini els vostres camins.